Agenda

divendres, 8 d’abril del 2011

Entrevista a la Rosa Garriga (Un estiu a Borneo VIII)

Et recomanem moltíssim veure aquest programa amb la Rosa Garriga, la germana de Pilar Garriga, autora d'Un estiu a Borneo:
Ja ens diràs què et sembla a COMENTARIS abans del dimarts 26 d'abril.

Laura i Joan

7 comentaris:

  1. doncs ami ma semblat molt be l'entrevista per que i pots aprendre moltes coses sobre l'es histories de cada un dels orangutans i xinpances tambe i pots aprendre que un ximpance no es lo maiteix que un oranguta i tambe es pot aprendre que poden arribar a ser molt intel·ligents i tambe que tenen moltes rabietes.

    Elena claret palomares

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. a mi tambe ma agradat molt perque a la gremana de la pilar garriga tambe li agradin els orangutans va estar-hi 5 anys a borneo pero estar amb els orangutans ami tambe magradaria cuidar els orangutans



    Laura Garrido Serrano

    ResponElimina
  4. A mi m'agrardat l'entrada lo que no m'agrdat es quan ha dit la Rosa Garriga que els ximpanzés eran
    com personatges a mi m'ha sorpres quan han s'ha explicat que aquella ximpanzé que la tenía de vacunar i tot el rollo era increible.

    Gerard.B

    ResponElimina
  5. a mi no ma agradat gaire per que no magraden gaire els orangutans i els ximpanses pots apendre coses dels orangutans i de la pilar garriga i la seva germana.




    Esteve Tomasa.

    ResponElimina
  6. A mi m'ha agradat bastant, però me aborrit una mica perquè no m'agraden les entrevistes, són molt aborrides.


    Àlex brunat

    ResponElimina
  7. M'ha agradat veure els ximpanzés per què m'agraden molt els micos, i ala vegada em feia una mica de pena allò que deia que avien matat a als seus pares.I l'entrevista m'ha semblat molt avorrida.



    Pere Bonet Bach

    ResponElimina